Spletno stran www.mazoretke-bakovci vzdržuje in upravlja Društvo prekmurskih mažoretk Bakovci. Informacije podane na tej spletni strani so zgolj informativne narave. Vzdrževalci spletne strani www.mazoretke-bakovci.si ne odgovarjamo za nobeno škodo, ki bi bila posledica uporabe informacij podanih na tej spletni strani. Prav tako ne odgovarjamo za vsebino, ki se nahaja na odhodnih povezavah objavljenih na teh spletnih straneh.

Trudimo se, da s svojimi vpisi ne škodujemo ostalim uporabnikom, ne vpisujemo neresničnih podatkov, ne širimo nestrpnost in ne izvajamo ostalih dejanj, ki so v nasprotju z Ustavo Republike Slovenije in splošnimi družbenimi normami. Če menite, da naša vsebina odstopa od prej navedenih norm, nam to prosimo čim prej sporočite, da sporno vsebino umaknemo. Obiskovalci naše spletne strani pa ne smete na kakršen koli način poskušati zlorabiti dostopa in/ali podatkov na spletni strani www.mazoretke-bakovci.si. V okviru tehničnih možnosti si bomo vzdrževalci spletne strani  prizadevali, da bo storitev dosegljiva vsem in da bodo podatki zaščiteni na najboljši možni način.

V primeru kršitev bodo neustrezni vpisi odstranjeni, uporabniku pa onemogočen dostop do spletne strani.

Podatkov objavljenih na spletni strani www.mazoretke-bakovci.si ni dovoljeno kopirati, objavljati na drugih spletnih straneh ali kakor koli drugače uporabljati brez danega pisnega dovoljenja s strani Društva prekmurskih mažoretk Bakovci.

 

Spletno stran želimo vzdrževati na način, da obiskovalcem nudi enostavno uporabo in zagotavljanje želenih informacij. Na naši spletni strani ne uporabljamo piškotkov, ne sledimo obiskovalcem in ne zbiramo nobenih osebnih podatkov od obiskovalcev. Zaradi tega tudi ne omogočamo registracij novih uporabnikov. Prijavni podatki so namenjeni samo našim članom (člani Društva prekmurskih mažoretk Bakovci), ki imajo omogečen dostop do članskih vsebin. Člani Društva prekmurskih mažoretk Bakovci pa lahko tudi kadar koli zaprosijo za odstranitev svojih uporabniških računov v okviru rednega dela društva. Po prijavi članov društva se ustvari sejni piškotek, ki traja samo za čas obiska spletne strani. Namenjen je samo vzdrževanju statusa prijave člana.

V primerih, ko pošljete svoje sporočilo s pomočjo kontaktnega obrasca je potrebno vpisati vaše ime in e-naslov na katerega vam lahko odgovorimo. Poslana sporočila prejme administrator in niso shranjena na spletni strani oziroma strežniku. Če teh podatkov ne želite posredovati, lahko uporabite osebni ali telefonski kontakt.

Spletna stran www.mazoretke-bakovci.si je trenutno v “beta verziji”. Možne so slovnične in funkcijske napake. Za vsak predlog, opombo in konstruktivno kritiko vam bodo vzdrževalci spletne strani zelo hvaležni (info@mazoretke-bakovci.si ali kontaktni obrazec).